شنبه نوزدهم اسفند ۱۳۹۱ ساعت 16:49 توسط بابك | 















شنبه نوزدهم اسفند ۱۳۹۱ ساعت 16:46 توسط بابك | 


ازمیر سومین شهر بزرگ ترکیه بعد از استانبول و آنکارا می باشد که بعنوان شهری تجاری، صنعتی و بندری، دارای یک موقعیت ممتاز میباشد.كرانه هاي درياي اژه در تركيه از جمله زيباترين چشم اندازهاي اين كشور مي باشند. خط ساحلي باشكوهي كه آب شفاف درياي اژه به آن برخورد مي كند، مملو است از كرانه هاي قديمي كه توسط باغهاي زيتون، پرتگاههاي سنگي و جنگلهاي كاج احاطه شده اند. همه ساله ازمیر میزبان تعداد زیادی نمایشگاه و کنگره های مختلف صنعتی، تجاری و علمی است از اینرو یکی از مهمترین مراکز توریستی ترکیه به شمار می رود. این شهر قدمتی ٥ هزار ساله دارد و تا به امروز از ۳٦ تمدن میزبانی کرده است. تاثیرات فرهنگی به جای مانده از جوامع بشری که بر روی این خاکها میزیسته اند، شرایط جغرافیایی و نعمتهای خدادادی طبیعت در شکل گیری مطبخی بی نظیر در ازمیر مؤثر بوده است. مطبخ ازمیر مطبخی است که پایه واساس آن روغن زیتون است. در فرون گذشته روغن زیتون منطقه اژه به اندازه نفت خام امروزی ارزشمند بوده است. چنانچه احتشام و زیبایی شهر تاریخی Efes یکی از شهرستان های ازمیر، از صادرات روغن زیتون این منطقه به خارج از کشور نشات می گیرد. یکی دیگر از عناصر اجتناب ناپذیر مطبخ ازمیر را نیز سبزیجات تازه تشکیل میدهد. هنگام بررسی ریشه های مطبخ اژه، با سنتزی بی عیب و نقص و بی نظیر مواجه می شویم. در برنامه این هفته نیز سعی خواهیم کرد با ارائه دو نمونه از غذاهای بومی ازمیر مروری بر این فرهنگ غنی داشته باشیم.

مواد لازم برای پخت İzmir Köfte

* ۱ کیلو گرم گوشت چرخ کرده

* ٤ عدد گوجه فرنگی رنده شده

* 1.5 پیمانه خمیر داخل نان باگت

* ۱ عدد تخم مرغ

* ۲ عدد پیاز

* ٤ عدد تخم مرغ

* ۱۰۰ گرم جعفری خورد شده

* زیره یک قاشق جایخوری

* نعنا یک قاشق چایخوری

* نمک و فلفل به میزان لازم


مواد لازم برای تهیه سس

*نیم کیلو گرم گوجه فرنگی

* ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع

* ۱ لیوان آب

* نمک و فلفل به میزان لازم

طرز پخت:

پیاز را داخل گوشت چرخ شده رنده کنید کمی ورز دهید سپس خمیر نان باگت را که از قبل خیس کرده اید به همراه جعفری، تخم مرغ ، زیره، نعنا، نمک و فلفل بدان اضافه کنید. سپس از این مواد به شکل گلوله هایی به قطر ٥ سانتی متر جدا کرده و کمی در روغن تفت دهید.

سیب زمینی ها را به شکل قطعه های بزرگی (تقریبا به اندازه کوفته ها) تقسیم کرده کمی در روغن تفت دهید. سپس سیب زمینی ها را در ته ظرفی چیده و روی آنها کوفته ها را قرار دهید.

در ظرفی جداگانه گوجه فرنگی رنده شده را با کمی روغن تفت دهید و یک لیوان آب، نمک و فلفل را بدان اضافه کرده و بجوشانید. در مرحله آخر سس آماده شده را بر روی کوفته ها بریزید و تا زمانی که کوفته ها نرم شود به پخت غذا ادامه دهید.

Afiyet Olsun !

منبع: TRT

شنبه نوزدهم اسفند ۱۳۹۱ ساعت 16:44 توسط بابك | 



در این پست می خواستم با شما درباره این علامت صحبت کنم.(علامت انگشت شست)

این علامت در کشورهای اروپایی و آمریکایی به معنی "خیلی خوب" و یا "OK" میباشد ، در کشور ایران و فرهنگ فارسی اما این علامت معنی خوبی ندارد و نشان از بی ادب بودن فرد است.در فرهنگ مردم ترکیه هم این کار،کار ناپسندی محسوب میشود.

این علامت در صورت استفاده تنها میان مردان رایج است و زنان به هیچ عنوان نباید از این حرکت استفاده کنند.

با ورود توریست ها و سرمایه گذاران به ترکیه،آرام آرام این علامت در شهرهای بزرگ جا افتاده است و مردم از دیدن افرادی که این علامت را به هم می دهند ناراحت نشده و آن را ناپسند نمی دانند،اما همچنان نزد مردم سنتی و ریش سفیدان،یک علامت زننده محسوب میشود.

بهرحال توصیه من به شما این است که هر جای ترکیه هم که رفتید،به
این شکل به افراد علامت ندهید !

به جای این علامت می توانید از کلمه Tabii که به معنای قطعا یا حتما است و یا Elbette (به معنای حتما و یا مطمئننا) ،استفاده کنید.
شنبه نوزدهم اسفند ۱۳۹۱ ساعت 16:42 توسط بابك | 

شنبه نوزدهم اسفند ۱۳۹۱ ساعت 16:40 توسط بابك | 

شنبه نوزدهم اسفند ۱۳۹۱ ساعت 16:38 توسط بابك | 


توضيحاتي در مورد واحد پول تركيه يا به اختصار TL

لیره ترک (به ترکی استانبولی: Türk lirası)، واحد پول کشور ترکیه است. اولین لیره ترک در تاریخ پنجم ژانویه ۱۸۴۳ (میلادی) در زمان سلطان عبدالمجید عثمانی و با عنوان لیره عثمانی منتشر شد. پیش از ورود به دوره اسکناس، به پول عثمانی که از جنس طلا بود لیره زرد گفته می‌شد.

در تاریخ بیست و هشتم ژانویه ۲۰۰۴ و بر اساس قانونی پول ترکیه، شش صفر از واحد لیر ترک حذف گردید و از اول ژانویه ۲۰۰۵ این واحد پولی با نام لیره جدید ترک (Yeni Türk lirası) وارد تداول شد. این تغییر نام به صورت موقت صورت گرفته و قرار شد بعد از ۴ سال، واحد پول ترکیه دوباره با نام لیره ترک شناخته شود. لیره ترک از ابتدای سال ۲۰۰۹ میلادی به جای لیره جدید ترکیه وارد تداول شد. لیره ترک به صورت اسکناسهای ۲۰۰، ۱۰۰، ۵۰، ۲۰، ۱۰ و ۵ لیره موجود می‌باشد. هر لیره ترک معادل یکصد کروش می‌باشد. سکه‌های این واحد پولی شامل سکه‌های یک لیره‌ای، ۵۰ كروشي، ۲۵ كروشي ، ۱۰ كروشي ، ۵ كروشي و ١ كروشي می‌باشند.
هنوز هم پس از گذشت حدود ٩ سال از حذف شش صفر از واحد پول تركيه،بسياري از شهروندان ، اعداد را به شكل سابق شان بيان مي كنند.
مثلاً يك لير را يك ميليون لير، صد لير را صد ميليون لير و... بيان ميكنند.
بهرحال اگر در مغازه اي بوديد و صاحب مغازه گفت شما بايد ٢٥ ميليون لير بپردازيد،نترسيد!
اين مبلغ همان ٢٥ لير است.

منبع:ويكيپديا فارسي

شنبه نوزدهم اسفند ۱۳۹۱ ساعت 16:36 توسط بابك | 


امروز می خواهم طرز تهیه کباب معروف "اسکندر" iskender kebab را برایتان شرح بدم.

اسکندر کباب ، نوع خاصی از کباب است که بصورت دونر ترکی آماده شده و بهمراه سس و نان پیده ، یا همان بربری ایرا ن ، در کنار ماست سرو میشود . گوشت قرمزی که در تهیه اسکندر کباب استفاده میشود ، نه خیلی چرب و نه عاری از چربی باید باشد . گوشت باید کبابی باشد .

اسکندر کباب ، که مخصوص شهر بورسای ترکیه است ، برای اولین بار در سال ۱۸٦۷ میلادی توسط اسکندر کبیر از شهر انتاکیه که شهری در جنوب ترکیه و هم مرز با سوریه است به بورسا آورده شد . امروزه اسکندر کباب در تمامی شهرهای ترکیه در منوی رستورانها جای دارد . ولی طبیعتا آنچه که در بورسا طبخ میشود ، طعمش بسیار متفاوت و لذیذ تراست .

مواد لازم برای تهیه اسکندر کباب :

۲٥۰ گرم گوشت گوساله

۱۲۰ گرم کره

۱۰۰ گرم ماست

نصف نان پیده و یا بربری

یک لیوان آب گوشت

یک قاشق غذا خوری مخلوط رب گوجه فرنگی و فلفل

و حالا طرز تهیه :

گوشت را به نازکی مقوا ببرید . بهتر است قبلا در فریزر گذشته و بگذارید یخ ببند د تا نازکتر بریده بشود . گوشت را در ماهی تابه با مقدار کمی کره تف بدهید .

در ماهی تابه ائی دیگر یک قاشق کره را آب کرده ، رب اضافه نمود و بهم بزنید . اب گوشت را علاوه نموده ، جوش که آمد از روی اجاق بر دارید .

نان بربری را بصورت مربع های کوچک برش داده ، یک قاشق کره روی آنها بمالید. سپس در ماهی تابه و یا فر کمی تف بدهید . نباید خشک بشود . ۲ الی ۳ دقیقه کافی خواهد بود .

قطعات کوچک نان را در بشقابی بگذارید . دو قاشق آب گوشت روی آن بریزید . سپس چند قاشق از سسی که با رب تهیه کرده اید روی نانها بمالید

گوشتهائی که خیلی نازک بریده بودید و آماده کرده اید را روی نان بگذارید . باقیمانده سس را نیز روی گوشت بریزید .

کره باقی مانده را نیز آب کرده روی کباب بریزید . همراه با فلفل کبابی و یا همان فلفل ترکی و گوجه کبابی و ماست میل نمائید و یا اینکه ماست را روی کبابها ریخته با هم بصورت مخلوط میل بکنید.

نوش جان! Afiyet Olsun

شنبه نوزدهم اسفند ۱۳۹۱ ساعت 16:34 توسط بابك | 

شنبه نوزدهم اسفند ۱۳۹۱ ساعت 16:32 توسط بابك | 


اندر خواص میوه ی شاه بلوط

پاییز که می‌شود زمان برای لذت بردن از میوه‌های پاییزی نیز فراهم می‌شود. یکی از این میوه‌های خوشمزه، میوه‌ی شاه بلوط است.شاه بلوط در ترکیه بسیار پرطرفدار است و در این فصل همچون لبو و باقلا فروشی های ایران،در کنار خیابان ها پر است از شاه بلوط فروش.
در واقع میشود گفت باقلا و لبو برای ما ایرانی ها،حکم بلوط دارد برای ترک های ترکیه!

در این قسمت می خواهم در مورد خواص این میوه و همچنین طرز تهیه آن توضیح دهم.

خواص شاه بلوط


میوه‌ی شاه بلوط باعث سیری می‌شود

اگر رژیم دارید و می‌خواهید کمتر غذا بخورید این میوه را دریابید. میوه‌ی شاه بلوط سرشار از فیبر است.

در واقع در هر 100 گرم از این میوه 6 گرم فیبر وجود دارد و به خوبی از عهده‌ی سیر کردن شما بر می‌آید. علاوه بر این فیبرهای موجود در آن به دفع راحت کمک می‌کند و برای همین احساس سنگینی و مشکلات گوارشی را برطرف می‌کند.

روش مصرف

بهترین روش، آب پز یا بخارپز کردن این میوه است. با این شیوه از دریافت چربی نیز خبری نیست.

---------------
میوه‌ی شاه بلوط سرشار از منیزیم است

میوه‌ی درخت شاه بلوط سرشار از منیزیم است. در واقع 100 گرم از این میوه 15 درصد نیازِ روزانه‌ی ما به منیزیم را تأمین می‌کند. منیزیم در بدن ما دست به کارهای شگفت انگیزی می‌زند: باعث تسکین عضلات می‌شود و در انتقال تکانه‌های عصبی به طرف مغز، عصب‌ها و نخاع شرکت دارد.

روش مصرف

بهتر است میوه را تازه به تازه میل کنید. با وجود این که این میوه مفید است اما روزانه نباید بیشتر از 200 گرم مصرف شود.

---------------

میوه‌ی شاه بلوط ؛ فاقد گلوتن

یک خبر خوب برای افرادی که به گلوتن حساسیت دارند! از این به بعد می‌توانید با خیال راحت این میوه را به غذاهای روزانه‌تان اضافه کنید به خاطر این که ردپایی از گلوتن در آن پیدا نمی‌شود.

روش مصرف

می‌توانید به طور مرتب میوه‌ی تازه‌ی شاه بلوط را به غذاهایتان اضافه کنید. می‌توانید آرد شاه بلوط را تهیه کنید و در تهیه کیک‌ها و شیرینی‌جات خانگی استفاده کنید. باز هم تاکید می‌کنیم میزان مصرف روزانه نباید بیش از 200 گرم باشد.

-----------

میوه‌ی شاه بلوط برای کاهش میزان کلسترول

میوه‌ی شاه بلوط فاقد کلسترول غذایی است و این یک نقطه‌ی قوت محسوب می‌شود.

جالب است بدانید نتایج پژوهش‌های متعدد نشان داده که مصرف یک مشت از این میوه در روز می‌تواند میزان کلسترول بد خون را 9 تا 19 درصد کاهش دهد. می‌پرسید چرا؟ به خاطر این که میوه‌ی شاه بلوط حاوی چربی‌های اشباع نشده است که با کلسترول بد مقابله می‌کند.

روش مصرف

بدون این که در مصرف این میوه زیاده‌روی کنید می‌توانید هر از گاهی آن را در برنامه‌ی غذایی‌تان بگنجانید و از خواص مفید آن بهره‌مند شوید.

------------

میوه‌ی شاه بلوط ؛ منبع ویتامین B

میوه‌ی شاه بلوط منبع ویتامین‌های گروه B می‌باشد. یعنی این که سرشار از ویتامین B1، B6، B9 و غیره است. باید بدانید ویتامین B1 به بهبود عملکرد سیستم عصبی کمک می‌کند. ویتامین B6 نمی‌گذارد دچار کم خونی شوید و سیستم ایمنی و سیستم عصبی بدنتان را محافظت می‌کند.

به عقیده‌ی متخصصان خوردن چند عدد میوه‌ی شاه بلوط بعد از ورزش مفید است. البته بهتر است از مصرف این میوه قبل از جلسات ورزشی خودداری کنید. به خاطر این که فیبرهای موجود در آن ممکن است باعث نفخ شود.

در نهایت این که ویتامین B9 ضد عفونی کننده است و از کم خونی جلوگیری می‌کند. این میوه برای خانم‌های باردار به خصوص در سه ماهه‌ی اول بارداری فوق‌العاده است به خاطر این که از خطر نقص عضو مادرزادی جنین پیشگیری می‌کند.

روش مصرف

می‌توانید این میوه را به صورت بوداده، آب پز یا بخار پز مصرف کنید. البته یادتان باشد زیاده‌روی را کنار بگذارید.

----------
میوه‌ی شاه بلوط: ایده آل برای ورزشکاران

میوه‌ی شاه بلوط میوه ورزشکاران است. این میوه دو برابر بیشتر از موز تولید انرژی می‌کند، به خاطر این که سرشار از گلوسیدهاست. گرفتگی و کوفتگی عضلات در حین و بعد از ورزش یک امر رایج است اما این مشکل هم حل شدنی است. ورزشکاران عزیز بدانند که پتاسیم و منیزیم موجود در این میوه گرفتگی عضلات را برطرف می‌کند.

روش مصرف

به عقیده‌ی متخصصان خوردن چند عدد میوه‌ی شاه بلوط بعد از ورزش مفید است. البته بهتر است از مصرف این میوه قبل از جلسات ورزشی خودداری کنید. به خاطر این که فیبرهای موجود در آن ممکن است باعث نفخ شود. توجه داشته باشید که نباید روزانه بیش از 200 گرم از این میوه مصرف شود.

منبع :بخش تغذیه و آشپزی تبیان

---------------------------------------------------------------------
حالا می خواهم طرز تهیه آن را برایتان بگذارم.
در لینک زیر می توانید طرز تهیه شاه بلوط را به ترکی ببینید.
اگر متوجه نشدید بگویید تا توضیح دهم.

http://www.nasil.tv/Kestane-nasil-pisirilir

شنبه نوزدهم اسفند ۱۳۹۱ ساعت 16:31 توسط بابك | 

شنبه نوزدهم اسفند ۱۳۹۱ ساعت 16:30 توسط بابك | 

شنبه نوزدهم اسفند ۱۳۹۱ ساعت 16:28 توسط بابك | 

شنبه نوزدهم اسفند ۱۳۹۱ ساعت 16:27 توسط بابك | 

شنبه نوزدهم اسفند ۱۳۹۱ ساعت 16:25 توسط بابك | 

شنبه نوزدهم اسفند ۱۳۹۱ ساعت 16:25 توسط بابك | 

شنبه نوزدهم اسفند ۱۳۹۱ ساعت 16:24 توسط بابك | 

شنبه نوزدهم اسفند ۱۳۹۱ ساعت 16:23 توسط بابك | 

شنبه نوزدهم اسفند ۱۳۹۱ ساعت 16:22 توسط بابك | 

شنبه نوزدهم اسفند ۱۳۹۱ ساعت 16:21 توسط بابك | 



طرز تهیه باقلوا (Baklava) به سبک ترکی را آموزش می دهم.
بهترین،مرغوب ترین و خوشمزه ترین نوع باقلوا در ترکیه،در شهر غازی انتپ (Gaziantep) در جنوب ترکیه تهیه می شود.باقلواهای این شهر از محصولات صادراتی ترکیه به اروپا و آسیا هستند.


مواد لازم:

برای شربت:

شکر : ۵ لیوان

آب : ۳-۵ لیوان

آب لیمو : نصف قاشق چای خوری


برای خمیر:

آرد : ۴ لیوان

شیر : ۱ لیوان

مایه خمیر : ۱ پاکت

روغن آب شده : ۱۰۰ گرم

تخم مرغ : ۱ عدد

گردو خرد شده : ۲۵۰ گرم

نشاسته گندم : ۵۰۰ گرم

روغن داغ : ۱۵۰ گرم


طرز تهیه:

با وسایل گفته شده در مواد خمیر نرم یک دست بدست آورید. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به حال خود گذاشته تا خوب خمیر ور بیاید. خمیر را به ۳ قسمت مساوی قسمت کنید. از هر قسمت ۱۶ تا ۱۸ عدد خمیر به اندازه یک گردو بردارید و هر کدام را در دست به شکل گردو در آورید. هر خمیر کوچک را با وردنه به اندازه یک بشفاب غذا خوری پهن کنید. وسط آنها مفداری نشاسته ریخته و خمیرها را روی هم پهن کنید(۱۶ یا ۱۸ ورق خمیر اولی را). روی بالاترین ورق نشاسته نریزید.

بدین طریق ۳ گروه خمیر ۱۶-۱۸ ورقه ای نشاسته زده شده بدست می آید.

یک سینی فر گرد را چرب کرده و با وردنه هر گروه خمیر ۱۶-۱۸ ورقی را به اندازه سینی باز کنید. خمیر گروه اول را در داخل سینی پهن کرده و روی آن نصف گردو را بپاشید و خوب پخش کنید. دومین گروه از خمیرها را که باز کردید روی خمیرهای قبلی داخل سینی پهن کنید. بقیه گردوها را روی آنها پخش کنید. آخرین گروه خمیرهای باز شذه را روی خمیرهای قبلی داخل سینی پهن کنید. خمیر داخل سینی را به شکل دلخواه برش دهید و روی آنها را به طوریکه به هر طرف آن پخش شود روغن داغ بریزید.

در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد فر تا زمانیکه روی آنها سرخ شود بپزید. بعد از پخته شدن از فر در اورده و بگذارید سرد شود. وقتی سرد شدند شربت آماده و نیمه گرم را روی آنها ریخته و ۴-۵ ساعت صبر کنید. باقلوا آماده است.

منبع: سایت گل آباد
شنبه نوزدهم اسفند ۱۳۹۱ ساعت 16:19 توسط بابك | 

شنبه نوزدهم اسفند ۱۳۹۱ ساعت 16:18 توسط بابك | 

شنبه نوزدهم اسفند ۱۳۹۱ ساعت 16:17 توسط بابك | 

شنبه نوزدهم اسفند ۱۳۹۱ ساعت 16:15 توسط بابك | 

شنبه نوزدهم اسفند ۱۳۹۱ ساعت 16:14 توسط بابك | 

شنبه نوزدهم اسفند ۱۳۹۱ ساعت 16:13 توسط بابك | 

شنبه نوزدهم اسفند ۱۳۹۱ ساعت 16:11 توسط بابك | 


همونطور که گفتم،قصد دارم غذاهای ترکی را به شما آموزش بدهم.
به همین دلیل،امشب به شما یک نوشیدنی عالی معرفی میکنم،که در ترکیه نه تنها مردم بومی،بلکه ما خارجی ها هم واسش سر و دست میشکونیم!
امشب بهتون طرز تهیه "دوغ به سبک ترکی" را آموزش میدم.
دوغ به ترکی میشه Ayran .
این نوشیدنی با کباب ها،خیلی شدید! می چسبه.

مواد لازم:
ماست خامه ای- 6 قاشق
آب- دو سوم لیوان
نمک- به میزان لازم

طرز تهیه:
ماست رو در ظرفی میریزیم و آب رو یواش یواش به آن اضافه میکنیم.
اینقدر هم میزنیم،تا رقیق مثل شیر بشود.
بعد از آن نمک رو اضافه میکنیم و دوباره خوب هم میزنیم.
دوغ آماده است!
آن را در یخچال میگذاریم. بعد از یک ساعت، دوغ کف میکند.
انتظار نداشته باشید مثل عکس کف بکنه. ولی چه میشه کرد!!
تشریف آوردید ترکیه،اورجینالش رو میل کنید.

شنبه نوزدهم اسفند ۱۳۹۱ ساعت 16:9 توسط بابك | 


امروز طرز تهیه یک کباب فوق العاده خوشمزه را بهتون میگم.

اسم این کباب (آدانا) است. Adana Kebab

مواد لازم:
گوشت بره چرخ شده 800 گرم تا 1 کیلو
پیاز رنده شده 6 قاشق غذا خوری
زیره سبز 2 قاشق چایخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و نمک به میزان دلخواه
فلفل قرمز پودری یا تازه 4 قاشق غذا خوری(از فلفل دلمه ای قرمز یا سبز ریز شده هم می توان استفاده کرد)
پونه خشک 2 قاشق چایخوری (اختیاری )
جعفری تازه 1مشت متوسط خرد شده (اختیاری)

طرز تهیه:
گوشت را با پیاز خوب مخلوط می کنیم.در یک تابه روغن را داغ کرده و زیره،فلفل سیاه و نمک و فلفل قرمز و پونه را حدود 40 ثانیه مخلوط در روغن تکان می دهیم تا معطر شود و بعد به گوشت اضافه می کنیم.جعفری و فلفل دلمه را هم اگر داشتیم اضافه کرده وگوشت را ورز می دهیم و کنار می گذاریم تا خنک شود.
سپس گوشت را به سیخ می کشیم(شکل ظاهری مثل کباب کوبیده) و روی منقل یا کباب پز کبابشان می کنیم.برای هر طرف 3تا4 دقیقه کافیست.

اگر می خواهید ویدیوی آموزشی برای تهیه این کباب لذیذ را ببینید، می توانید Adana Kebab را در یوتیوب جستجو کنید.

منبع مطلب: پیج (مزه) در فیس بوک

شنبه نوزدهم اسفند ۱۳۹۱ ساعت 16:7 توسط بابك | 


قصد دارم علاوه بر آموزش زبان، آداب و رسوم،فرهنگ و غذاهای ترکی را هم به شما معرفی کنم.
آیا علاقه دارید ؟!

سه شنبه پانزدهم اسفند ۱۳۹۱ ساعت 18:3 توسط بابك | 

کشور میشه Ülke - کشورها هم که میشه Ülkeler




ترکیه
Türkiye

برزیل
Brezilya

اسپانیا
İspanya

یونان
Yunanistan

ژاپن
Japonya

آرژانتین
Arjantin

بریتانیا
Britanya

پاکستان
Pakistan

آلمان
Almanya

ایتالیا
İtalya

پرتغال
Portekiz

مصر
Mısır

ایران
İran

استونی
Estonya

آفریقای جنوبی
Güney Afrika

هلند
Holanda

انگلستان
İngiltere

کانادا
Kanada

ایالات متحده آمریکا
مخفف : Amerika Birleşik Devletleri
ABD
Amerika

عراق
Irak

جاماییکا
Jameika

سوریه
Suriye

مکزیک
Meksika

لهستان
Polonya

مجارستان
Macaristan

کوبا
Küba

نروژ
Norveç

روسیه
Rusya

فرانسه
Fransa

سوئد
İsveç

اسکاتلند
İskoçya

لیتوانی
Letonya

رومانی
Romanya

بلغارستان
Bulgristan

فنلاند
Finlandiya

دانمارک
Danimarka

الجزایر
Cezayir

اسرائیل
İsrail

کویت
Kuveyt

نیکاراگوئه
Nikargua

اردن
Ürdün

تایلند
Tayland

هند

Hindistan



سه شنبه پانزدهم اسفند ۱۳۹۱ ساعت 18:1 توسط بابك | 
کدام را می پسندید ؟؟!

1 ==> صبحانه به سبک ایرانی

2 ==> صبحانه به سبک ترکی


مشخصات
اینستاگرام:
@learnwithbabak

تلگرام:
@learnwithbabak

کانال یوتیوب:
YouTube.com/user/learnwithbabak

فیسبوک:
@learnturkishwithbabak